KOCAELİ / KARAMÜRSEL - Bekir İlhami - Fatma Nedime Calp Ortaokulu

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ HİKAYE YAZMA

Hikaye yazma etkinliği ile öğrencilerimizde; Yaratıcılığı ve hayal gücünü geliştirmeyi, • Anlama ve anlatma becerisini geliştirmeyi,  • Türkçe dil bilgisi ve yazım kurallarını kullanma becerisini geliştirmeyi, •  • Düşünme ve yorumlama yeteneği kazandırmayı, • Anahtar kelimeleri kullanarak farklı hikayeler yazmayı teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Öğrencilermiz arasında düzenlediğimiz yarışmada hikaye yazma ve anlatma yarışmasında dereceye giren eserler okul panomuzda sergilenmiştir. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz. Projede emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Deniz YILDIRIMA teşekkür ederiz. Ayrıca yarışmamıza destek veren velilerimize ve katılım sağlayan değerli öğrencilerimize de şükranlarımızı sunarız.

Yayın: 05.01.2024 - Güncelleme: 05.01.2024 17:34 - Görüntülenme: 83