KOCAELİ / KARAMÜRSEL - Bekir İlhami - Fatma Nedime Calp Ortaokulu

ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM PROJESİ

Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ortak yürütülen "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi" ekim ayı çalışmalarına başladık.

Öğrencilerimizin millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, aklıselim, kalbiselim ve zevkiselim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla yürütülen ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum ) Projesi kapsamında ekim ayı değerlerimiz olan Edep, Saygı ve nezaket kavramları ile ilgili etkinliklerimizi öğrencilerimizle uygulamaya başladık.

Bu değerlerimizle ilgili öğrencilerimize ön test uygulamasını gerçekleştirdik.

Yayın: 17.10.2023 - Güncelleme: 17.10.2023 14:10 - Görüntülenme: 82