KOCAELİ / KARAMÜRSEL - Bekir İlhami - Fatma Nedime Calp Ortaokulu

BEKİR İLHAMİ FATMA NEDİME CALP ORTAOKULU YILDIZ ÖĞRENCİLERİNİ ARIYOR

Öğrencilere başarılı, ahlaklı, terbiyeli ve saygılı olmanın önemini kavratmak ve aynı zamanda okulda örnek davranışlar sergileyen öğrenci sayısını arttırmak amacıyla okulumuzda her ay bir öğrenci seçilerek ödüllendirilecektir.

PROJENİN BEKLEN SONUÇLARI: Ahlaki değer yargıları ve akademik başarısıyla örnek teşkil eden öğrencilerin özgüvenini arttırmak.

PROJENİN UYGULAMASI:

1. Okul öğretmenleri tarafından o ayın “etik değerine” uygun olacak şekilde oy birliğiyle “yıldız öğrencisi” seçilir.

2. Yıldız öğrenci seçiminde derse giren bütün öğretmenlerin görüşü alınır.

3. Bir sınıftan o ay için aday olmayı gerektirecek özelliklere sahip bir öğrenci yoksa o sınıftan aday gösterilmeyebilir.

5. Yıldız öğrenci ayın son haftasında cuma günü istiklal marşı töreninden önce belgesini ve hediyesini alarak gururlandırılır.

6. Yıldız öğrenci seçilmiş bir öğrenci başka bir ay yeniden seçilemez.

7. Seçilmesi düşünülen öğrencilerin disiplin ve okula dair devamsızlıkları dikkate alınır.

05-03-2024

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 05.03.2024 09:39 - Görüntülenme: 37